Запрошення науковців до реєстрації експертами Фонду

30 березня 2020 року
Національний фонд досліджень України

Шановні керівники установ!

Національний фонд досліджень України (далі – Фонд) розпочинає конкурсну діяльність, спрямовану на грантову підтримку проектів із виконання наукових досліджень і розробок вітчизняних вчених. З метою реалізації конкурсної діяльності Фонд формує Реєстр експертів для розгляду, проведення наукової і науково-технічної експертизи проектних пропозицій, що подаються на конкурси Фонду.

Фонд звертається до Вас із проханням сприяти залученню провідних фахівців установи долучитися до формування Реєстру експертів.

Проведення експертизи проектних пропозицій здійснюватиметься як на безоплатній, так і на платній основі.

Просимо Вас розмістити інформацію щодо формування Реєстру експертів Фонду на офіційній веб-сторінці установи. Текст повідомлення міститься у Додатку.


 

Додаток

 

Запрошення науковців до реєстрації експертами Фонду

Національний фонд досліджень України (далі – Фонд) формує Реєстр експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проектних пропозицій, що будуть подаватися до Фонду на конкурс проектів з виконання наукових досліджень і розробок для отримання грантової підтримки.

Фонд запрошує всіх науковців долучитися до формування Реєстру експертів. До реєстрації запрошуються українські та іноземні вчені, які мають науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності.

Оцінку проектів експерти здійснюватимуть як на безоплатній, так і платній основі, відповідно до «Норм оплати праці експертів, які залучаються для проведення державної наукової та науково-технічної експертиз, що проводяться за рахунок коштів державного бюджету», затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України 20.03.2017  № 434.

Звертаємо увагу, що реєстрація експерта не обмежує право науковця подавати проектні пропозиції на конкурси. У цьому випадку експерт не буде залучатися до проведення експертизи проектів у рамках конкурсу за тією ж тематикою, за якою він(вона) братиме участь у конкурсному відборі.

Реєстрація експертів здійснюється на офіційному сайті Національного фонду досліджень України за посиланням:   https://grants.nrfu.org.ua/#/signIn

З усіма питаннями стосовно реєстрації експертів можна звертатися:

Начальник управління забезпечення грантової підтримки –

Поєдинок Наталія Леонідівна – (044)287-82-21, nrfu@nrfu.org.ua

Об’єктивна та незалежна експертиза є запорукою прозорої і неупередженої  роботи Фонду, тому це наша спільна справа – сформувати Реєстр кваліфікованих фахівців, які можуть бути потенційними експертами.

Дякуємо за співпрацю!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook