Сучасні технології дозволяють організовувати дистанційне навчання

30 березня 2020 року
Кафедра управління земельними ресурсами
Дистанційна робота з навчальних дисциплін «Геодезичні роботи у землеустрої» (доц. Тихенко Р.В., доц. Бутенко Є.В.), «Робоче проектування» (доц. Тихенко Р.В., ст. викл. Колісник Г.М.), «Інженерно-технологічна регламентація та охорона земель» (доц. Тихенко Р.В.) проводиться із застосуванням комплексу дистанційних форм та методів навчання, зокрема: Elearne, Viber, e:mail, Telegram тощо. Для ефективнішої роботи надаються детальні електронні версії методичних рекомендацій, використання яких полегшує виконання практичних робіт.
Крім того, всі викладачі кафедри управління земельними ресурсами намагаються постійно бути на зв’язку майже цілодобово.
Звичайно, хотілося відзначити роботу старост навчальних груп Висідалко А. (Магістри 1 р.н., 1 група), Косіненко В. (Магістри 1 р.н., 2 група), Яремчук І. (Магістри 1 р.н., спеціалізація «Охорона земель»), Андрєєва М. (Бакалаври 3 курс, спеціалізація) за активну участь і бажання своєчасно як інформувати свою групу так і стимулювати до виконання поставлених викладачами завдань.
 
 
Ми зібрали деякі відгуки магістрів про дистанційне навчання:
 
Дзюбенко Анастасія:
Дистанційне навчання має свої певні плюси. Можна навчатися в зручний для себе час. Оновилися електронні курси навчальних предметів. Вони мають ще більше інформації та корисних посилань. А онлайн лекції можна не тільки записати, а й зберегти та прослухати, коли тобі потрібно.
Але є й мінуси - навчальний портал зранку підвисає та не завжди є доступ до швидкого інтернету.
 
Рябова Юлія :
Навчатись на дистанційному навчанні мені подобається, адже дистанційне навчання не має такого суворого режиму, як звичайне.
 
Даньшова Аліна:
Дистанційне навчання подобається, бо маю можливість бути вдома в комфортних умовах та навчатися заочно. Також, коли мені зручно можу виконувати самостійні або практичні роботи.
 
Іванна Ткачук:
Дистанційне навчання на період карантину, мені подобається так як я можу робити всі лабораторні роботи і модулі не виходячи з дому, а тим паче в наш час, коли всі лекції можна проводити по відеозвꞌязку і всі незрозумілі питання можна задати викладачу особисто. Дистанційне навчання – це дуже зручно!
 
   
 
  Доцент кафедри, Руслан Тихенко 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook