Студенти розуміють значення дистанційного вивчення біохімії для свого майбутнього: перші результати

27 березня 2020 року

Дистанційне викладання дисципліни «Біохімія у тваринництві», розробленої на платформі «Elearn» для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» факультету тваринництва та водних біоресурсів повного терміну навчання професором Ларисою Кліх та доцентом Ольгою Тупицькою на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого продовжується.
 


Студенти успішно склали тест за перший змістовний модуль «Основи фізичної і колоїдної хімії. Методи біохімічних досліджень у тваринництві» і опанували теми: Буферні розчини, сорбція, колоїдні розчини, фізико-хімічні методи досліджень. Вони виконали самостійні роботи, які включають по 10 відкритих питань і задачі та вправи для самостійного розв’язання.
 


Аналіз результатів тестування показав, що середня оцінка у групах складає 22 бали. Статистика свідчить, що активність студентів, які заходять на електронний курс, висока.
 


Дистанційне навчання не обмежується лише виконанням певних завдань, адже застосування електронних курсів передбачає online спілкування студентів із викладачами, яке постійно здійснюється через форум і чат. У найближчий тиждень планується проведення online-семінару за темою «Вуглеводи».
Для зручності контактів викладач-студент були створені групи у Viber, де студентам надаються додаткові консультації.
Ми впевнені, що дистанційна форма навчання допоможе студентам самоорганізуватися, зосередитися на найважливіших справах і свідомо підійти до вивчення дисципліни «Біохімія у тваринництві», яка є необхідною для фахівців спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

К.б.н., доцент Ольга Тупицька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook