Хірургія дистанційно ‒ це реально!

26 березня 2020 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину навчання студентів факультету ветеринарної медицини на кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка проводиться за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП, а також шляхом групових чатів у Viber, Telegram та листування за електронною поштою.
Не виключенням стало і викладання дисциплін «Загальна та спеціальна хірургія», «Оперативна хірургія» та «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів».



ЕНК дозволяють викладачу охопити чималу кількість студентів. ЕНК містять лекції, лабораторні та тести, які структуровані за темами і містять ілюстрації, індивідуальні завдання, презентації, додаткові матеріали. Для зручності опрацювання теоретичного матеріалу студентам також надано перелік додаткових інтернет-джерел допоміжного матеріалу у вигляді підручників, відеоматеріалів та ін.



Контроль за роботою студентів, здійснюється на електронній платформі НУБіП ‒ Elearn. Відвідування курсу можливе у будь-який зручний час для студента.
Аналізуючи статистику відвідувань курсу студентами, можна сказати, що студенти активно працюють над виченням тем, які пізніше закріпляться «на практиці».
Бажаємо всім натхнення та здоров’я!

Асистент кафедри
хірургії і патофізіології
ім. акад. І.О. Поваженка

Климчук В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook