Студенти-заочники спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» успішно завершують сесію в дистанційному форматі

24 березня 2020 року
     Відповідно до наказу ректора, професора Станіслава Ніколаєнка – «Про заходи у НУБіП України зв’язку з оголошенням карантину» № 247 від 11.03.2020 р. (на виконання рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р.) кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції успішно проводить навчальний процес дистанційно.

     Зокрема, для студентів заочної форми навчання ОС «Магістр» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» за освітньої програмою «Якість, стандартизація та сертифікація», які прибули на чергову сесію з 09.03.2020 навчальний процес організовано на високому рівні завдяки використанню Навчального порталу НУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/).
     Студенти та викладачі кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції швидко мобілізувались та ефективно працюють за всіма дисциплінами.



Облік активності студентами використання електронних курсів за дисциплінами кафедри

     Проведений аналіз роботи учасників навчальної онлайн платформи, показує найвищу зацікавленість до курсу «Менеджмент персоналу», адже всі студенти-заочники займають або планують займати керівні посади за місцем роботи.

Статистика навчального процесу з платформи Elearn
на курсі Менеджмент персоналу (ЯСС)

     Студенти успішно використовують мультимедійні презентації за лекційним матеріалом, ведуть живий діалог у спеціально створених онлайн-чатах із викладачами кафедри, виконують практичні завдання через платформу Elearn.
     Окрім того, у розрізі деяких дисциплін, студенти виконують і програму магістерської підготовки. Так, на курсі «Дослідницькі та інноваційні процеси» на одній з практичних робіт було розглянуто методи дистанційної роботи з науково-метричними базами для пошуку інформації у магістерські роботи. На іншій – опрацьовано алгоритм та підготовлено тези на конференцію за темами випускних робіт. Робота продовжується із виконанням схеми досліджень для другого розділу магістерської праці, заплановано патентний пошук та інше.


Статистика навчального процесу з платформи Elearn
на курсі Дослідницькі та інноваційні процеси

     Загалом, викладачі кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції на високому рівні організовують навчальний процес дистанційно. В свою чергу, всі студенти кафедри відповідально поставилися до навчання під час карантину, що свідчить про загальний високий моральний та інтелектуальний рівень молоді у НУБіП України.

Владислав Сухенко,
завідувач кафедри
стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook