Декілька слів про дистанційне навчання на час карантину

19 березня 2020, 12:27
НУБіП України

  На період з 12 березня по 3 квітня 2020 року оголошений загальнонаціональний карантин у зв'язку з поширенням коронавірусу. Щоб забезпечити здоров'я українцям, всі навчальні заклади України зачинили, і наш НУБіП є не винятом. Корпуси, їдальні, кафедри закрили свої двері. Щоб застерегти наших студентів від зараження, їх відправили за місцем проживання.

Проте університет не припинив освітній процес та запровадив дистанційне навчання, яке здійснюється за допомогою спеціально розробленої програми Е-learn. Сучасні технології в освіті вітаються студентами, – знання, вміння, навички знадобляться нам задля самовдосконалення та у майбутньому кар'єрному зростанні. Широкий спектр засобів дистанційного навчання дозволяє вибирати метод з урахуванням індивідуальних вимог та уподобань слухача і, крім того, E-learn не виключає прямого спілкування з викладачем.

Звісно, це чудово, коли ми вдосконалюємось, стаємо кращими, розумнішими за допомогою сучасних технологій. Проте ми трішки сумуємо за комунікацією у реальному світі, а не у віртуальному.

 

Міцного здоровя усім!

 

Аліна Пантілєєва,

студентка 1 курсу, спеціальність «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook