Волейбол: без поразок не буває перемог

11 березня 2020 року
     Минулими вихідними з 6 по 8 березня студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу вирушила до міста Решетилівка, де відбувся 3 тур змагань ХХІХ Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. Наші хлопці зіграли три матчі. Перший з господарями змагань – дуже потужною командою ВК «Решетилівка», яка цього сезону сенсаційно пробилася до фіналу Кубку України з волейболу. На жаль, збірна НУБіП України поступилася господарям з рахунком 0:3.

     7 березня наші волейболісти змагалися з командою «БДПУ» з міста Бердянськ. У цьому матчі перший сет був за нашою збірною – 25:21. Та другий і третій – нашим хлопцям не вдалися, і «БДПУ» вийшла вперед. Зібравши всю волю в кулак, у четвертому сеті наші хлопці одержали перемогу з рахунком 25:22. Але, на жаль, не змогли втримати перевагу, і у п’ятому – останньому сеті поступилися супернику 3-ма очками. Тож остаточний рахунок зустрічі – 3:2 на користь «БДПУ».
     У святковий день – 8-го березня, збірна НУБіП України з волейболу зустрілася з командою Київщина-ДЮСШ № 2, і нарешті, подарувала своїм вболівальникам перемогу, здолавши суперника в суху – 3:0.

     За результатами трьох турів збірна НУБіП України з волейболу посіла четверту сходинку турнірної таблиці групи А і буде змагатися за 5-те місце Чемпіонату. Після третього туру змагань була визначена так звана команда мрії, яка умовно створена з кращих представників усіх команд. Наші студенти-волейболісти Ілля Валяйбаба (ф-т конструювання та дизайну) увійшов до складу команди-мрії, як блокуючий, Максим Ванжура (агробіологічний ф-т) – догравальний, Олексій Васильківський (механіко-технологічний ф-т) – діагональний.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook