Сіщук Василь і Гриценко Юлія – «Містер елегантність» та «Міс гламур» «Краси НУБіП України-2020»

10 березня 2020 року

Феєрія краси, ніжності, шарму та мужності – такими словами можна описати «Красу НУБіП України-2020». Неповторний захід, який є прекрасною традицією НУБіПу протягом багатьох років. Цього вражаючого дійства з нетерпінням чекають протягом навчального року всі студенти, викладачі та працівники нашого закладу. Ось і прийшло 5 березня: о 16:00 в головній залі 3-ого корпусу настав зірковий час для найгарніших, найелегантніших та найкреативніших представників студентства.
Тематикою заходу були подорожі по світу, пізнання культури інших країн та національностей, саме тому була обрана чудова назва для цього фестивалю краси – «World International Mix».
Більше п'ятдесяти учасників з усіх факультетів, ННІ та навчальних підрозділів нашої Alma-mater гордо та впевнено боролися за звання Містера та Міс НУБіП. Розмаїття і багатство номерів конкурсантів було представлене і країнами, які презентували конкурсанти – Іспанія, Італія, Грузія, Турція, країни Америки, Індія, Японія, Шотландія, Молдова, Єгипет, Ізраїль… – сцена актової зали 3-ого корпусу була «заквітчана» традиційними костюмами. Протягом таких конкурсів, як «International-дефіле», «Вестерн-шоу», «Хвилина слави» та «Віденський бал» конкурсанти мали можливість якнайкраще продемонструвати для журі та всіх присутніх свої таланти і вміння гарно дефілювати.
Проявили ініціативу взяти участь в головному конкурсі року наші ентузіасти: Сіщук Василь з 1 курсу 13 групи (курсанти) і Гриценко Юлія з 1 курсу 1 групи, які, пройшовши запеклу конкуренцію, довгі репетиції, масу витраченого часу та сил, не втратили жаги до перемоги. Вражаючі дефіле, харизма та незгасаючі вогники позитиву у очах наших конкурсантів були невід’ємною частиною виступу, і творчий номер, а саме авторська пісня Василя «Вогні мрій», виконана під гітару в дуеті з романтичним танцем Юлії, запали серця десятків глядачів.


Наші прекрасні, талановиті та незрівнянні конкурсанти з честю презентувати наш факультет та здобули звання "Містер елегантність" та "Міс гламур".
Студентська організація щиро висловлює свою подяку за прикладені зусилля та бажає нашим красунчикам творчої наснаги та подальшого саморозвитку!

СО ФВМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook