Валерія Козаченко: «Навчаючись на факультеті інформаційних технологій зможу отримати глибокі знання аби здійснити свою мрію»

11 березня 2020 року
  • Розкажи про себе.

     – Я, Валерія Козаченко, випускниця Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області. Люблю малювати, обожнюю математику та мрію розробити програму для App Store.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Хочу здобути вищу освіту для отримання в майбутньому високооплачуваної роботи та для досягнення високих кар'єрних сходинок в сфері інформаційних технологій.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

     – Я обрала спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення», тому що саме там я зможу отримати глибокі знання аби здійснити свою мрію ‒ розробити мобільний додаток, що набуде поширення серед користувачів. Я з малечку люблю програмувати та вирішувати складні математичні задачі, тож це чудова можливість навчатись там, де відчуваєш себе, як риба у воді.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – На мою думку, найкращим варіантом для мене стане факультет інформаційних технологій в НУБіП України. Моя подруга, Валерія Князєва, навчається саме на цьому факультеті і вона розповіла мені про те, яка дружня атмосфера вирує у їх навчальному корпусі 15, де студенти мають можливість навчатись у сучасних навчальних лабораторіях, таким чином розвиваючи свої професійні знання та вміння. А ще можуть успішно розвивати свої особистісні навички та проявити себе у різних напрямах своєї діяльності. Саме тому я намагатимуся викластися на всі 100%, аби здати успішно ЗНО, вступити в цей університет та здійснити свою мрію.

  • Дякуємо, Валеріє, та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення»!

     – Дякую.

Аліна Семенко,
студентка 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»
Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook