06.03. 2020 р. відбулася зустріч доцента кафедри економічної теорії Пащенко Оксани зі школярами Немішаїської середньої освітньої школи

7 березня 2020 року
смт. Немішаєве Бородянського р-ну, Київської області

    06.03. 2020 р. відбулася зустріч доц. кафедри економічної теорії Пощенко Оксани зі школярами Немішаїської середньої освітньої школи І-ІІІ рівнів акредитації смт. Немішаєве Бородянського р-ну, Київської області в 11- му класі.

   Школяри прослухали інформацію про НУБіП України, багатоступеневу систему освіти (освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливостями подальшого навчання в аспірантурі), про сучасні новітні технології з менеджменту та маркетингу, практичну підготовку з можливостями набуття професійних навиків у кращих компанія та Агрохолдингах України, можливості стажування на підприємствах за кордоном та навчання з подвійним дипломом за програмою підготовки магістрів на факультеті та в одному з міжнародних університетів-партнерів в університетах Німеччини, Словаччини, Польщі, поглиблення вивчення іноземних мов, активну співпрацю з Радою роботодавців, переваги навчання на платформі Moodle(learn). Школярі були інформовані про військову підготовку з присвоєнням звання молодшого лейтенанта.

    Школярів цікавила інформація щодо вартості навчання, умов вступу, прохідний бал ЗНО, про наявність гуртків. А також про поєднання навчання із заняттям спортом, художньою самодіяльність, участю в цікавих подорожах та екскурсіях.

   Школярам була подана інформація про наукову та професійну діяльність факультету аграрного менеджменту щодо підготовки сучасних висококваліфікованих фахівців з менеджменту, які здатні приймати обґрунтовані рішення з управління персоналом, виробництвом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю. Школярі були запрошені День відкритих Дверей до НУБіП України.

   

     Висловлюю подяку директору школи Ісаку Андрію Івановичу за надану можливість зустрічі із школярами.

  

Оксана Пащенко

доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook