Вітаємо з чудовим святом весни – 8 Березня!

8 березня 2020 року

 

Любі жінки! 
Наші чарівні викладачки, аспірантки, фахівці, співробітниці, студентки!

Ректорат, профспілкова організація Національного університету біоресурсів і природокористування України сердечно вітають Вас із прекрасним святом –

Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Все найсвітліше, що є у нашому житті, – радість, щастя, кохання – пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки Вашій любові, доброті та терпінню з віку у вік продовжується рід людський!

Важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки. Адже будь-яку професію, навіть військових, неможливо уявити без чарівних посмішок, дбайливих і турботливих рук, небайдужих жіночих сердець. І нині українські жінки боронять незалежність України, самовіддано беруть участь
у волонтерському русі.

 Сьогодні в нашому колективі працюють майже тисяча сімсот жінок, які успішно очолюють структурні підрозділи, кафедри та відділи, навчають і забезпечують нас книгами, турбуються про вчасну видачу зарплатні, підтримують порядок в університеті. Серед наших студентів і аспірантів більше восьми тисяч чарівних і розумних дівчат.

Дорогі жінки! Доземний уклін за сумлінну працю викладачам, вченим, лаборантам, фахівцям, комендантам, вахтерам, кухарям, технічним працівникам, бухгалтерам, кадровикам, бібліотекарам, працівникам деканатів, секретаріатів, нашим дорогим ветеранам, усім жінкам нашого славного колективу.

Вдячні Вам за самовіддану працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені Ваші ніжні душі!


Бажаємо Вам завжди міцного здоров'я, піднесеного настрою, успішного навчання, жіночого щастя, постійної весни в душі та незгасимого вогню любові в серці. Нехай у Ваших домівках панують затишок та добробут, а серця будуть зігріті дружелюбністю рідних і близьких.


Зі святом весни Вас, із 8 Березня!


З глибокою пошаною

ректор НУБіП України                         Станіслав Ніколаєнко

голова профспілки працівників           Ростислав Тарасенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook