Київська область: рятувальники ліквідували загорання трав’яного настилу на площі близько 3 га

6 березня 2020 року
Києво-Святошинський р-н, Київська обл., Україна

4 березня рятувальники Києво-Святошинського району 2 рази залучалися до гасіння трав'яного настилу на площі близько 3 га.

Так о 13:39 до оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу трав'яного настилу в с. Юрівка на полі. На місце виклику направлено відділення 51-го Державного пожежно-рятувального посту м. Боярка. По прибуттю на місця виклику розвідкою встановлено, що вогнем охоплено близько 3 га трав'яного настилу. Пожежу локалізовано о 14:33 повністю ліквідовано о 14:43. Внаслідок пожежі вогнем знищено трав'яний настил. До гасіння пожежі залучалося одна одиниця пожежної техніки та 3 чоловіки особового складу.

Того ж дня о 13:43 до оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу трав'яного настилу в с. Білогородка між вулицями Шевченка та Волошкова. На місце виклику направлено відділення 33-ї ДПРЧ м. Боярка. По прибуттю до місця виклику розвідкою встановлено що вогнем охоплено близько 20 м2 трав'яного настилу. Пожежу локалізовано о 14:28 та повністю ліквідовано о 14:33. Внаслідок пожежі вогнем знищено трав'яний настил на площі 20 м2. До гасіння пожежі залучалося один пожежний автомобіль та 4 чоловік особового складу.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook