На порядку денному медичне страхування членів профспілки

25 лютого 2020, 21:34

   25.02.2020 р. відбулося чергове засідання профкому НУБіП України. На численні звернення збоку членів профспілки, щодо роз’яснення особливостей медичного страхування та його вартості, в порядок денний було включено згадане питання. На засідання профкому була запрошена представник Української пожежно-страхової компанії Маргарита Абдуловна. 

 

 Членів профкому цікавила інформація про вартість медичної страховки, її переваги, особливості її використання в разі настання страхового випадку тощо. На всі запитання Маргарита Абдуловна надала вичерпні відповіді і надала довідковий матеріал із детальною інформацією кожному голові профбюро. Був обговорений механізм часткової компенсації вартості страхового полісу членам профспілки за рахунок коштів профкому у разі співпраці із цією страховою компанією.

   

Наступним на порядку денному стояло питання про організацію дитячого літнього відпочинку в ДОЗ СТ «Чайка» Богуславського району Київської області. Заступник голови профкому Іван Гаврилюк ознайомив членів профкому із розкладом заїздів на 2020 рік до оздоровчого табору, вартістю путівок та умовами їх отримання членами профспілки.

      

Традиційним питанням порядку денного було розгляд заяв на надання грошової допомоги членам профспілки, які її потребують найбільше.

Члени профкому також розглянули питання підготовки до святкування Міжнародного Жіночого дня – 8 березня. Були узгоджені організаційні заходи та затверджені фінансові витрати на придбання подарунків.

На завершення порядку денного засідання профкому були розглянуті заяви щодо прийняття до членів профспілки співробітників, які виявили таке бажання. Підтримавши всі подані заяви, профспілка університету поповнилася на 15 членів.

Руслан Любар

заступник голови профкому НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook