Долучаємося до заходів Міжнародного Інформаційного тижня Еразмус+ в Україні

8 листопада 2019, 11:26
Київ

 Викладачі кафедри ветеринарно-санітарної експертизи стали учасниками заходів Міжнародного Інформаційного тижня Еразмус+ в Україні, організатором якої є Національний Ерасмус+ офіс в Україні.

 4–8 листопада 2019 року в головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка тривали дискусії, були проведені семінари й тренінги задля всебічного ознайомлення представників українських закладів вищої освіти із міжнародною програмою академічних можливостей Erasmus+ від Європейського Союзу.

 

До участі в академічно-освітній події було запрошено представників навчальних закладів країн-учасниць і держав-партнерів програми. Співорганізаторами заходів, окрім самого КНУ, виступили: Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури, молоді та спорту України,
Представництво Європейського Союзу в Україні, Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Національні агентства й офіси Еразмус+, українські та зарубіжні навчальні заклади, залучені або ж зацікавлені в реалізації програм міжнародних академічних обмінів Еразмус+.

 У день відкриття Інформаційного тижня Із вітальними промовами до учасників Інформаційного тижня звернулися Володимир Бугров (проректор КНУ), Олег Шаров (генеральний директор Директорату вищої освіти та освіти дорослих Міністерства освіти і науки України), Олена Козієвська та Віра Рибак (обидві – представниці ЄС Еразмус+ в Україні).
Програми Еразмус+ сприяють запровадженню інновацій та довгоочікуваних освітніх реформ в Україні.

Упродовж наступних чотирьох днів учасники інформаційного тижня Еразмус+ мали можливість ознайомитися з перспективами й успішними практиками забезпечення академічної й молодіжної мобільності, налагодити міжнародну співпрацю задля запровадження інновацій у вищій, професійно-технічній, шкільній освіті та освіті для дорослих. Окрім того, присутні могли особисто познайомитися й поспілкуватися з представниками закордонних Еразмус+ офісів та агентств для налагодження взаємовигідної освітньої співпраці між Україною та світом. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook