Стартував черговий етап Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"


 


3 вересня 2018 року

 На кафедрі ветеринарно-санітарно- експертизи Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжується виконання проекту за підтримки програми Європейського союзу Ерасмус+ Модуль Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС" (587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE). 

З метою сприяння розумінню ключових елементів системи забезпечення безпечності харчових продуктів у ЄС в курс підготовки магістрів за спеціальністю «Ветеринарна медицина» запроваджено модуль Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС. Запровадження даного курсу дозволить усунути серйозні прогалини у навчальних програмах майбутніх ветеринарних експертів. Ветеринарний контроль, що включає контроль за безпечністю харчових продуктів, є важливим критерієм оцінки ветеринарної служби будь-якої країни, а також якості навчальних програм підготовки ветеринарних фахівців.


Програма включає оновлену та об'єктивну інформацію про контроль за безпечність харчових продуктів у межах ЄС та розглядає відповідне законодавство для ефективного усунення ризиків що можуть загрожувати безпеці харчових продуктів та кормів. Учасники повинні знати про загальні принципи гігієни харчових продуктів, включаючи необхідні програми, користуватися навичками повідомлення, щоб інформувати інших громадян про безпеку харчових продуктів та підходи офіційного контролю в ЄС; мати уявлення про принципи системи HACCP, з метою подальшого використання європейського досвіду в Україні.
Цей курс матиме додаткову цінність з точки зору розробки та модернізації навчальних програм та розуміння ролі ЄС та національних органів в управлінні політикою безпечності харчових продуктів, таким чином надаючи студентам додаткові можливості на ринку праці.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook