Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів - в курсі "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

21 грудня 2018 року
факультет ветеринарної медицини

10 грудня 2018 року  в рамках реалізації Модуля Жана Моне " Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС" студенти ОС "Магістр" за спеціальністю 211 "Ветеринарна медицина" мали можливість заслухати лекцію запрошеного доповідача кандидата ветеринарних наук Руслана Івановича Білика на тему "Органічне виробництво продуктів харчування: загальні вимоги, принципи, аудит та контроль"

 

Під час лекції було висвітлено стан розвитку виробництва органічних продуктів в Україні, законодавче врегулювання виробництва органічних харчових продуктів згідно вимог чинного європейського законодавства та імплементація їх в Україні. Слухачі також дізналися про вимоги до благополуччя тварин при органічному веденні тваринництва, порядок та особливості сертифікації органічного виробництва та його інспектування. 

Захід відбувався за підтримки проектів Ерасмус+ Модуль Жана Моне "Контроль безпезпечності харчових продуктів в ЄС" («EU Food Safety Control» (№587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE) та Українсько-швейцарського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», в якому Руслан Білик є координатором молочного напрямку.

 

Марія Галабурда,
доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook