Спільна праця для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської

13 вересня 2019, 22:05
Kyiv

 У п’ятницю, 13 вересня 2019 р., відбулася Підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

На ній було представлено результати діяльності пероекту, серед яких і ті, до яких долучилися учасники проекту "Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС"

Європейські експерти презентували результати 5-річної роботи Проекту, та проінформували про те, що вдалося зробити для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської.

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook