Підсумки проведеної роботи за лютий та плани на березень в центрі уваги зустрічі зі старостами факультету

4 березня 2020 року

   На факультеті агарного менеджменту 04 березня 2020 року відбулися чергові збори зі старостами академічних груп. Засідання розпочав декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук із просвітницької та роз’яснювальної бесіди по запобіганню захворювання на грип та інші вірусні інфекції, в тому числі на коронавірус. Зазначив методи профілактики, направлені на підвищення захисних сил організму, правила дотримання особистої гігієни, особливо під час відвідування місць загального користування, необхідність обов’язкового провітрювання приміщення, проведення вологого прибирання та дотримання теплових режимів і уникання переохолодження організму. Декан наголосив на тому, що у разі виявлення симптомів гострих респіраторних захворювань студенти мають повідомити про це старосту, обов’язково звернутися за консультацією до лікаря або до оздоровчого центру університету та залишатися вдома. Також звернувся з проханням, розповсюдити між студентами своїх груп спеціальні інформаційні брошури від Міністерства охорони здоров’я України, як уберегтися від вірусу.

   Наступним питанням, винесеним на порядок денний стало систематизація інформації по нарахуванню додаткових балів з навчальної роботи, активність у громадській, науковій та культурно-спортивній сферах життя на факультетському й університетському рівнях за лютий місяць. Заступник декана Людмила Гречанюк запропонувала старостам груп формувати відомості по нарахуванню додаткових балів, та отримувати від студентів підтверджуючі документи кожного місяця. Для цього були призначені відповідальні по курсах: від 1 курсу – Панченко К., 2 курсу – Стеценко Б., 3 курсу – Красноштан О. та Магістрів – Щербина Р. та встановлено кінцевий термін для виконання зазначеної роботи – 13 березня 2020 р.
   
   Анатолій Дмитрович проінформував старост четвертого курсу про те, що згідно встановленого графіку 16 березня 2020 року буде проходити електронне оцінювання залишкових знань студентів бакалаврів випускних курсів. Для студентів спеціальності «Маркетинг» – на 5 парі в 312 аудиторії 10 корпусу та спеціальності «Менеджмент» – на 4 парі (309, 312 ауд., 10 к.). На старостаті також було зроблено оголошення для студентів 2 – 4 курсів про можливість проходження військової підготовки за програмою офіцера запасу на кафедрі військової підготовки НУБіП України (подача документів на конкурсний відбір проходить з 10.02 по 21.03.2020р.).
 
   Декан факультету висвітлив інформацію щодо підсумків ліквідації заборгованостей за результатами здачі заліково-екзаменаційної сесії, та зазначив, що деякі студенти будуть відраховані за невиконання умов навчального плану. Закликав студентів проводити профорієнтаційні заходи між знайомими школярами 10-11 класів та запросити їх на Дні відкритих дверей, які будуть проведені в університеті 26 та 27 березня 2020 року.
 
   Заступник декана Лариса Карпенко повідомила студентів про можливість прийняти участь у флешмобі НУБіП «Наш Шевченко» та запросила підтримати своїх колег на конкурсі «Краса НУБіП України – 2020». Також ознайомила присутніх із графіком проведення культурно-масових та спортивно-масових заходів у весняному семестрі 2019/2020 навчального року, закликала долучитися до підготовки до конкурсу «Голосіївська весна - 2020».
 
 
Людмила Гречанюк, 
заступник декана факультету агарного менеджменту
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook