Дмитро Шарило представив кафедру аквакультури на фестивалі «NEOсвітній Арсенал»

5 березня 2020, 11:19

     «А чи знаєте Ви, що спільного у сома і полуниці?» – на це та інші цікаві запитання відповідали школярі, які відвідали фестиваль «NEOсвітній Арсенал», який проходив у м. Київ з 27 лютого по 01 березня. Організатори фестивалю ставили за мету оновити стандартну систему освіти, поєднавши культуру і науку, мистецтво і технології.
    Викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів та НУБіП України та, зокрема, асистент кафедри аквакультури Дмитро Шарило, сприйняв для себе фестиваль як можливість змінити підхід до профорієнтаційної роботи та використати цей захід та простір для популяризації галузі аквакультури серед підростаючого покоління (потенційний абітурієнтів спеціальності) та їх батьків.


Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України на фестивалі «NEOсвітній Арсенал»

    Протягом чотирьох днів Дмитро Юрійович мав можливість поспілкуватися із школярами різного віку, розповісти їм цікаві факти про аквакультури та провести серед них невелику вікторину по питаннях технології вирощування та біології гідробіонтів.

    
     

Експозиції факультету тваринництва та водних біоресурсів на фестивалі

       Сподіваємося, що проведений захід та участь у ньому представника кафедри аквакультури матиме свої результати, і вже найближчим часом ми матимемо потенційних абітурієнтів, спрямованих на навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів та за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура».

Старший викладач кафедри аквакультури

Ірина Кононенко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook