Проблеми безпечності харчових продуктів та сталості використання водних ресурсів
12 грудня 2017 року координатор проекту Модуль Жана Монне "Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС" Галабурда Марія взяла участь у роботі круглого стілу «Забезпечення збереження водних ресурсів в контексті сталого розвитку» в рамках реалізації проекту «Екологічна політика і право ЄС» за підтримки програми імені Жана Моне на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Вона представила доповідь на тему: «Резистентність водних ресурсів як фактор безпечності харчових продуктів у ЄС»
До роботи круглого столу були залучені представники навчальних закладів України (Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету харчових технологій, Київського національного торговельно-економічного університету, Житомирського національного агроекологічного університету) представники громадських організацій, аспіранти, студенти.