Відбувся відбір до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація»

5 березня 2020 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. № 1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 навчальному році», на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація».

    У відбірковому турі прийняли участь студенти магістратури першого року навчання спеціальності 152 « Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» показали належний рівень знань з фахових дисциплін.

     За результатами оцінки комісії в складі: 

голови – д.т.н., професора Сухенка В.Ю., членів – доцентів Сілонової Н.Б., Сливи Ю.В., Адамчук Л.О. було визначено переможців, ними стали: 

  • 1 місце – Михайло Толочко
  • 2 місце – Христина Луканюк, Павло Бондаренко, Людмила Руденко
  • 3 місце – Олександр Самсоненко 

Вітаємо наших переможців та бажаємо гарно підготуватись і з гордістю представити НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка»
 

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook