Олексія Мельника обрано головою профспілкової організації студентів та аспірантів

4 березня 2020 року
     4 березня 2020 року відбулася в X звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України. На порядку денному стояло три основні питання.

     Першим делегати заслухали звіт голови профкому студентів Олексія Муравського про роботу за період з грудня 2014 року по березень 2020 року, який складав свої повноваження.

     Йшлося про соціальний і правовий захист студентів, організаційно-масову, житлово-побутову і культурно-спортивну роботу, міжнародне співробітництво оздоровлення і відпочинок студентів. Учасники конференції задовільно оцінили роботу очільника профспілки. Свій звіт представила й заступник голови ревізійної комісії профспілкового комітету студентів Вікторія Цаплій.

     Делегати обрали нового голову студентської і аспірантської профспілки НУБіП України: ним став голова профбюро студентів і аспірантів факультету ветеринарної медицини Олексій Мельник.

     Також обрано на наступний період нові склади профспілкового комітету студентів університету та ревізійної комісії, визначилися з кандидатурами на VIІІ звітно-виборну конференцію обласної профспілки працівників АПК.

     У роботі конференції взяли участь ректор Станіслав Ніколаєнко, голова профспілки співробітників університету Ростислав Тарасенко, голова Київської обласної профспілки працівників АНК Василь Хвостіков та заступник голови Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки Олександр Трофименко.

     Очільник університету Станіслав Ніколаєнко, вручивши за відмінну роботу грамоти профспілковим лідерам факультетів та ННІ, звернувся до делегатів і визначив 10 основних спільних завдань, що стоять перед ректоратом, профспілками та студентським самоврядуванням. Серед них: створення умов студентам для якісного оволодіння знаннями, уміннями, компетентностями, забезпечення регулярних моніторингових соціологічних досліджень стану та якості освітнього процесу, посилення практичної підготовки, створення мережі науково-практичних центрів, вивчення іноземних мов, організація закордонних стажувань та практики, допомога у працевлаштуванні, пошук місця роботи, проведення ярмарків вакансій, активізація розвитку органів студентського самоврядування, організації спортивних, культурно-просвітницьких заходів, підвищення якості харчування студентів, будівництво нових гуртожитків, спортзалу, спортивних майданчиків, забезпечення застосування механізмів «вимушеної позитивної взаємодії» у координації діяльності студентських рад гуртожитків у питаннях, пов’язаних з умовами проживання, відпочинком мешканців гуртожитку, виховною, культурно-масовою та спортивно-оздоровчою роботою в гуртожитку, виховання патріотизму, культурне зростання, поваги до університету і всієї України. І на останок – спільне формування іміджу НУБіП. Бо університет, який дав путівку в життя дуже багатьом політикам і лідерам АПК, спроможний це зробити і для нинішнього студентського покоління. До цього молоді потрібно лише прагнути.

Микола Булачок

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook