Рада аспірантів НДІ здоров’я тварин оновлює свій склад

2 березня 2020 року

Днями на факультеті ветеринарної медицини відбулася звітно-виборча конференція Ради аспірантів. Про виконану роботу за звітний період прозвітувала голова організації Кощавка М.М.
Всього на обліку значиться 49 аспірантів, у т.ч. 41 – очної форми навчання, 8 – за контрактом. Присутні на зборах – 26 аспірантів.


У роботі Рада аспірантів (РА) керувалася «Положенням про Раду аспірантів», планом роботи РА на 2019 рік, розпорядженнями декана та директора НДІ здоров’я тварин. Всього за звітний період відбулося 8 засідань РА, де розглядалися питання дисципліни, наглядної агітації, запланованих заходів тощо. До РА входило 5 осіб. У вересні 2019 року відбувся звіт голови РА на засіданні науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин. Робота була оцінена позитивно.
Новообраному складу РА НДІ здоров’я тварин бажаю плідної роботи за всіма напрямкам діяльності, адже у цьому році будемо відзначати 100-річний ювілей факультету ветеринарної медицини.


Усім присутнім науково-педагогічним працівникам, декану, директору НДІ та аспірантам висловлюю велику вдячність за посильну допомогу під час діяльності нашої громадської організації.
Цього ж дня було обрано новий склад РА, який одностайно проголосував за нового голову Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин Гончара В.В.


Ексголова ради аспірантів Кощавка М.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook