Підсумки минулого тижня кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: лекція від бізнес-практиків, екскурсія на ринок «Столичний» та засідання кафедри за участю академіка Кваші С.М.

25 лютого 2020 року

   Виклики, які постають перед вітчизняним освітнім простором вимагають постійного оновлення, ефективної програми дій, постійного вдосконалення та саморозвитку, а постійні зміни надихають на постійний рух лише вперед. Проте, минулий тиждень у викладачів кафедри маркетингу був насичений: лекція від бізнес-практиків, екскурсія на ринок «Столичний» та засідання кафедри з присутністю проректора з навчальної та виховної роботи, академіка Сергія Миколайовича Кваші.

   Актуальними питаннями, які розглядалися на засіданні були: підтримання та посилення наукової активності, подальша активізація профорієнтаційної роботи, підвищення практичної та наукової складової в навчальному процесі.
     Сергієм Миколайовичем було внесено пропозиції щодо практичного посилення в навчальному процесі, розширення тематики наукового дослідження студентів бакалаврського та магістерського рівнів, максимальному використанні всіх можливих методів маркетингового аналізу, включення до тематики досліджень саме логістики та логістичного забезпечення вітчизняних підприємств, що дістало підтримку у науково-педагогічного персоналу кафедри.
 
   На засідання було також обговорено та погоджено посилення практичної складової діяльності підприємств агропродовольчого сектору при виконанні бакалаврських та магістерських робіт.
 
   Академік також звернув увагу на посиленні державної політики в напрямі зменшення кількості магістрів і саме тому необхідно максимально посилити навчальну, наукову та практичну складову бакалаврського рівня. Проте, без заперечень та незмінним залишається постійне підвищення кваліфікації та практичне стажування науково-педагогічного персоналу кафедри.
 
 
Руслан Іванович Буряк
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook