Студенти 1 курсу ст навчання відвідали виставку "Агровесна - 2021"

20 лютого 2021, 16:52

16 – 18 лютого у Міжнародному Виставковому Центрі відбулася головна виставкова подія агросектору України – “АгроВесна 2021”, яка об’єднала 3 важливі міжнародні виставки: “Зернові технології”, Agro Animal Show та “Фрукти. Овочі. Логістика”. Маштабний захід щорічно збирає довкола себе провідних фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі. 20 лютого виставку відвідали магістри спеціальності 203 Садівництво та виноградарство.


Фрукти. Овочі. Логістика 2021 – на 10 міжнародній виставці промислового овочівництва, садівництва та виноградарства на відвідувачів чекало спілкування з виробниками садивного матеріалу плодових та ягідних культур, обладнання для переробки та зберігання плодоовочевої продукції, пакувальних матеріалів, спеціалізованої техніки та систем захисту промислових садів.
В рамках виставки відбулася конференція “10 кроків до успіху. 10 перспективних плодоовочевих культур”, де були представлені перспективні нішеві овочеві та плодові культури і проблематика їхнього вирощування в умовах зміни клімату в Україні.
Серед учасників виставки: Grimme Landmaschinenfabrik, HZPC, Incools Engineering, Kronen GmbH, Адена – Агро, АПК-Груп, Барський Сад, Голланд Плант, Kліома Cервіс, Корпорація Промстан, Машзавод “Техніка”, Новоферт, Ром-Укр Трейд Сервіс, Системи модернізації cкладів, Тирас, Українська овочева компанія, Український Аграрний Ресурс, Українські Гумати, Укрсадпром, Фруктовий Сад АТ, Фрутек та інші.

Олена Зінченко, студентка 1 курсу СТ навчання

спеціальності "садівництво та виноградарство"

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook