Готуємось до вступної кампанії

20 лютого 2020, 14:51
19 лютого 2019 року науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та реабілітації завітали до Київського міського медичного коледжу. Його студенти – часті гості кафедри соціальної роботи та реабілітації, активні учасники Дня відкритих дверей університету. Започаткувала таку роботу Вархоляк Світлана Василівна – старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації. Цього разу спеціальність презентували на зборах, де разом зі студентами були батьки. Оскільки  було представлено два заклади вищої освіти (Національний університет біоресурсів і природокористування України та Національний університет фізичного виховання і спорту України), захід перетворився на змагання, де було що порівняти, чому повчитись, продемонструвати не тільки свою ерудицію, але й  силу переконання.
Перше слово було надано Сопівник Ірині Віталіївні – завідувачу кафедри соціальної роботи та реабілітації Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Емоційний, інформаційно насичений виступ супроводжувався презентацією основних досягнень університету та довідковими матеріалами щодо рейтингу університету, Статуту, нормативно-правовими документами і правилами прийому. Ірина Віталіївна наголосила на успішному проходженні акредитації зі спеціальності 231 «Соціальна робота», запропонувала заповнити анкети бажаючим, а також роздала буклети.
Хочемо висловити щиру подяку колективу коледжу в особі його директора В’юницького Володимира Петровича, а також заступника директора з навчальної практики Коваленко Наталії Василівни.
Ніна Тверезовська,
 професор кафедри соціальної роботи та реабілітації
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook