Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби і регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті підвищують кваліфікацію в НУБіП України
З 17 лютого 2020 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ неперевної освіти і туризму розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямком «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби і регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті»
На факультеті ветеринарної медицини слухачів привітно зустріли декан факультету Микола Цвіліховський, директор ННІ неперевної освіти і туризму Марія Кулаєць та відповідальний за підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини Григорій Бойко.
Перші заняття пройшли у форматі запитання-відповідь і викликали жваву дискусію.
Слухачам були презентовані:
- Спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.
- Програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти
- Програми післядипломної освіти фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти.
Григорій Бойко