КАФЕДРА КОНЯРСТВА І БДЖІЛЬНИЦТВА ВІДКРИТА!

18 лютого 2020 року
З 22 лютого по 2 березня 2020 року
КАФЕДРА КОНЯРСТВА І БДЖІЛЬНИЦТВА ВІДКРИТА!

      Протягом декади всі бажаючі, в зручний для себе час, зможуть відвідати кафедру та ознайомитися з її лабораторіями, дослідною пасікою та особливостями виробництва різних видів продукції бджільництва, її продегустувати, отримати консультації від провідних науковців галузі. Відвідати навчальні лабораторії де навчаються і отримують практичні навики студенти. Прийняти участь у майстер класах.

     Ми в постійних пошуках щодо вдосконалення технологій ефективного виробництва та покращення якості продукції бджільництва.

      Готові спільно з Вами і для бажаючих маємо можливість продемонструвати систему догляду за бджолами у вуликах різних типів, які використовуються пасічниками України.

        Допоможемо забезпечити повний контроль за хворобами і шкідниками бджіл. Рекомендуємо заходи профілактики.

    Розкриваємо складові реалізації  генетичного потенціалу бджолиних сімей: основні фактори? Підготовка сімей до основного взятку? Врахування змін клімату та вегетації медоносів і пилконосів.

     Які технологічні прийоми дозволяють реалізовувати потенціал сімей та його збільшувати? Особливості забезпечення водою? Ключова проблема контролю за хворобами. Відмінні схеми лікування та профілактики.

    Ми готові ділитися результатами наукових досліджень і готові приймати практичний досвід виробничників і використовувати його в навчальному процесі.

ОГОЛОШЕННЯ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook