Юридична клініка НУБіП - серед найкращих в Україні

17 лютого 2020 року
     Днями на базі Криворізького економічного інституту пройшла презентація результатів Національного конкурсу юридичного есе «Відповідальний бізнес і права людини». Участь у ньому взяли і другокурсниці юридичного факультету, консультанти університетської юридичної клініки «Захист та справедливість» Марія Бутіна і Юлія Коротич.     

     Дівчата обрали темою свого есе «Кредитно-фінансові установи в аспекті прав людини» і вибороли грант на стажування у Варшаві (Польща), де у квітні пройдуть змагання з вирішення правових кейсів. Грант надав проект USAID "Трансформація фінансового сектору" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку за умовами Договору з Асоціацією юридичних клінік в Україні (членом якої є і університетська юридична клініка «Захист та справедливість»).

     Окрім представлення презентацій та наукової частини, команди юридичних клінік відвідали масштабне підприємство “ArcelorMittal”, де побачили весь процес виробництва сталевого прокату України. Після чого відбулася зустріч з головним юрисконсультом ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Артемом Філіп’євим: обговорювалися юридичні практики індустріальних корпорацій, студенти ставили запитання і почули весь «must have» для успішного юриста. Окремо хочеться подякувати за тренінг «Комплаєнс: аналіз останніх тенденцій та кращих практик», нові знайомства та позитивні емоції.

  

Сергій Кідалов,
керівник Юридичної клінінки «Захист та справедливість»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook