Реагуємо на запити щодо якісної підготовки фахівців та нові стандарти освіти

13 лютого 2020 року
У зв’язку із потребою зміни підходів до процесу якісного навчання студентів, що  безпосередньо  викликані  сучасними тенденціями розвитку освіти та викликами сучасного ведення бізнесу, завідувачкою Надією Резнік було проведене розширене засідання кафедри менеджменту ім. професора Й.С Завадського за участю проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Миколайовича Кваші. На порядок денний було винесено питання щодо відвідування заннять студентами, виіздних практичних занять, виробничого стажування НПП кафедри та розширення ними практичного кругозору при викладанні навчальних дисциплін, профорієнтаційної роботи. 
 
 
Сергій Миколайович озвучив пропозиції щодо розширення наукової тематики досліджень, що дасть можливість набути випускникам таких знань та навичок, що у перспективі будуть впливати на рівень професійних знань і формування практичних навичок молодого фахівця у процесі здійснення управлінської діяльності. З огляду на це, було також запропоновано розглянути можливість щодо розробки та впровадження у процес  нових унікальних та перспективних освітніх програм. 
 
 
Також, під час засідання було обговорено нагальні питання навчального процесу та підвищення рівня викладання дисциплін викладачами, акцентовано увагу на змінах та використаннях нових підходів до спільного діалогу зі студенством. 
Проректор наглосив, що важливою умовою для сучасного викладача залишається його постійний професійний розвиток, а також однією із обов’язкових вимог є знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate (B2).
Найближчим часом, колективом кафедри буде імплементовано пропозиції щодо розвитку наукової та навчально-методичної діяльності,  з огляду на виклики та тренди сучасності.
 
Анна Слободяник,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook