Зустрічі з роботодавцями ННІ неперервної освіти і туризму

25 січня 2020 року

 

     ННІ неперервної освіти і туризму поставив за мету відпрацювати навчальні плани і програми для студентів за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», «Дорадництво», програм для слухачів з підвищення кваліфікації.

   В плані цього  відбулись зустрічі керівництва Інституту з роботодавцями Юрієм Бакуном, директором Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, Володимиром Васильєвим, головою Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму.


    Був обговорений цілий ряд пропозицій щодо закріплення знань студентів на практиці з визначенням місць - агросадиб та завдань практики з пропозицією зробити як відео звіти, так і презентації отриманих знань і вмінь. Запропоновано розширити практику і за кордон, визначивши приймаючу сторону і країну. Така практика – чудова можливість для набуття досвіду студентів його інноваційного напрямку для майбутньої співпраці. Розглядався і ряд інших питань стосовно участі у новому конкурсі студентських робіт по туризму, у виставковій справі, у започаткуванні Школи з зеленого туризму тощо.


     Отже, такі зустрічі є дуже корисними для обох сторін. Вони надихають на нові цікаві програми сприяючи інноваційному, конкурентоспроможному розвитку колективів.


Тетяна Кальна-Дубінюк,
д.е.н., професор кафедри
туристичного та готельно-
ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook