Кафедра КН отримала сертифікат НАЗЯВО про акредитацію освітньої програми

13 січня 2020, 10:30
Корпус №15

 Кафедра КН отримала сертифікат НАЗЯВО про акредитацію освітньої програми

          Кафедра комп’ютерних наук однією з перших в Національному університеті біоресурсів та природокористування України успішно пройшла акредитацію за вимогами Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та отримала сертифікат про акредитацію освітньої програми «Програмне забезпечення інформаційних систем» підготовки магістрів за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення.

 

          Завдяки проведеній колективом кафедри на чолі з завідувачем кафедрою к.т.н. доц. Голуб Белою Львівною та гарантом освітньої програми к.т.н. доц. Ткаченком Олексієм Миколайовичем спільно з навчальним та навчально-методичним підрозділами факультету інформаційних технологій та Університету професійній роботі щодо акредитації освітніх програм, а також відповідно до рішення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (№1(18).1.9 та від 13.01.2020 р.) кафедра комп’ютерних наук отримала сертифікат про акредитацію освітньої програми на п’ять років. Строк дії сертифікат триває до 13 січня 2025 р.

 

          Колектив кафедри хоче висловити свою вдячність декану факультету інформаційних технологій проф. д.п.н. Олені Григорівні Глазуновій та заст. декана доц. к.екон.н. Наталії Анатоліївні Клименко за значну методичну та організаційну допомогу в підготовці та проходженні акредитації.

 

          Співробітники кафедри також вітають колектив кафедри комп’ютерних систем і мереж на чолі з проф. д.т.н. Лахно Валерієм Анатолійовичем та гарантом освітньої програми к.т.н. доц. Гусєвим Борисом Семеновичем з отриманням сертифікату про акредитацію на п’ять років освітньої програми підготовки магістрів за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія.
 

 


Сертифікат про акредитацію освітньої програми «Програмне забезпечення інформаційних систем» підготовки магістрів
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook