Поради вступникам 2020 від першокурсників: Як Ілля Ілляшов додав до результатів ЗНО додаткові бали?

12 лютого 2020 року
  •  Розкажи про себе.

     – Я родом з м. Долинська Кіровоградської області. Навчаюсь на першому курсі факультету землевпорядкування НУБіП. З дитинства займаюсь футболом, в Університеті також продовжую тренування.

  • Звідки дізнався про НУБіП? Що стало вирішальним у виборі професії?

     – Я дізнався про університет на профорієнтації в школі. Майбутню професію обирав відповідно до своїх вподобань. Люблю «Географію» і «Математику», а спеціальність «Геодезія та землеустрій» поєднує в собі ці предмети. Також на мій остаточний вибір вплинула участь в Олімпіаді для вступників у НУБіП.

  • Як саме тобі допомогла Олімпіада?

     – По перше, це корисно під час підготовки до ЗНО, а по друге – це додаткові бали при вступі на бюджет. І як вони вплинули я вже зрозумів потім, коли був рекомендований до зарахування на бюджет. Наприклад, у мене завдяки Олімпіаді і правильному вибору пріоритету при вступі, загальний конкурсний бал збільшився на 9 балів. А це дуже суттєво!

  • Що можеш порадити учням, які в цьому році будуть складати ЗНО?

     – Не боятись! Не боятись обирати спеціальність, яка буде цікавою, перспективною та актуальною в майбутньому. Також не боятись і брати участь в Олімпіаді (особисто я дуже переживав, особливо на очній сесії). Це гарна можливість підвищити свої шанси на вступ за державним замовленням і отримувати стипендію.

Розмовляла Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook