Випускники Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського – Цікаленко Валентина та Шевчук Віра бажають навчатися на факультеті Харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБІП України

10 лютого 2020 року

– Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

  – До нашої школи неодноразово приходили викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України, розповідали про факультети, які працюють в університеті, умови навчання і проживання, міжнародну практику, громадську діяльність, показували цікаві презентації  (Шевчук  Віра)

– Чим Вас зацікавив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

       – В листопаді 2019 року ми відвідали Ваш факультет і були просто у захваті!!! Декан факультету дуже цікаво розповіла нам про оздоровче харчування, переваги та перспективи різних технологій харчових виробництв (Цікаленко Валентина).

      –Тема правильного харчування для нас - дівчат, дуже актуальна, оскільки ми любимо різні смаколики, але при цьому хочеться залишатися стрункими і привабливими. Викладачі кафедри показали нам лабораторії,  різні прилади, дозволили дослідити молоко, ковбасні та рибні вироби, провели майстер-класи. Було дуже цікаво! (Шевчук  Віра).

 – Чого очікуєте від навчання?

       – Хочеться, щоб навчання було якісним і цікавим. Я люблю рух, щось нове, тому хочу побільше практичних занять, щоб можна було щось досліджувати, експериментувати, а також побувати на різних виробничих підприємствах,з метою  отримання практичних навичок. (Цікаленко Валентина).

Розмову вела асистент кафедри технології

м'ясних, рибних та морепродуктів

Анастасія Іванюта

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook