Інформаційно-навчальний тур для студентів 1-го курсу спеціальності «Туризм»

12 червня 2018 року

       Київ – багатогранна столиця України, де істотну роль в економіці країни відіграє туристичний бізнес загалом та готельний зокрема. Саме в цьому місті зосереджені авторитетні та провідні туристичні оператори, туристичні агентства та готельні підприємства, послугами яких користуються не тільки громадяни нашої країни, а й іноземці.
   Інформаційний тур надає можливість зустрічі з фахівцями в галузі туристичної діяльності та готельєрами, які повсякчас працюють над вдосконаленням та розробкою нових напрямків подорожей, екскурсій та колоритного відпочинку, дбають про підвищення рівня обслуговування гостей та їх комфорт. Ви дізнаєтеся про заснування туристичних компаній, чим вони займаються та їхні особисті досягнення. Також матимете шанс задати питання, які стосуються професії.
    Мета інформаційного туру – донести до студентів, що майбутню роботу треба бачити та вивчати зсередини, для того, щоб виховати гідних працівників для розвитку туристичного та готельного бізнесу в Україні.
    Після Інформаційно-навчального туру у майбутніх фахівців туристичного бізнесу має виникнути чітке уявлення про основні сегменти сучасної туристичної індустрії.

      Програма туру:

    1. Відправлення до туристичного оператора «Феєрія мандрів».
    2. Відвідування туристичного оператора «KrainaUа».
    3. Відправлення до готельного підприємства «Ramada Encore Kiev».

    Відвідування туристичного оператора «Феєрія Мандрів» ( м. Київ, Хрестовий провулок 8/9).
   Туроператор «Феєрія» - один із лідерів туристичного бізнесу на ринку України. Компанія була заснована 15 січня 2001 року. За час роботи отримала безліч нагород : Абсолютний Фаворит Олімпу у номінації "Нова якість життя" ; отримали нагороду в номінації "Автобусні тури року" в міжнародному конкурсі "Вибір року" , також безліч дипломів ( за участь у виставках, маркетингову політику, оригінальний стенд, діяльність на телебаченні ). = ФОТО=1

    Відвідування туристичного оператора «KrainaUa» (м.Київ, вул. Будівельників 1, оф.21)
«KrainaUa» – профільний туроператор по Україні. Компанія існує з 2007 року і є лідером у сфері розробки і реалізації турів Україною. Компанія робить ставку на розвиток внутрішнього туризму як найперспективнішого напрямку. 

     Відвідування готелю «Ramada Encore Kiev» (м. Київ, Столичне шосе, 103)

    Ramada Encore являє собою молодий бренд міжнародної мережі готелів Ramada. Ramada Encore входить в число 17 брендів однієї з найбільших готельних мереж світу Wyndham Hotel Group (WHG), що нараховує близько 7 190 готелів на 609 000 номерів в 65 країнах світу на 6 континентах.

Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook