Профорієнтаційна робота серед учнів шкіл Ірпінського регіону

7 лютого 2020 року

           Профорієнтаційна робота є важливою складовою професійної діяльності викладачів з формування контингенту студентів коледжу.

З метою надання школярам консультаційної допомоги у виборі майбутньої професії у період з 04 лютого по 07 лютого 2020 року викладачі коледжу Сова В.М., Сиротенко А.О., Лісовська Н.В., Семененко Т.А., Вінник І.В, Ковтун О.П., Ясінський О.В., Кошик В.В., Вдович В.Г., Черненька Л.Б. та Погоріла О.І. відвідали Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ст. художнього профілю № 1 ім. А.С.Макаренка, Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки та права №2, Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ст. №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої, Ірпінську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №17 та Ірпінське навчально-виховне об'єднання «Освіта» Ірпінської міської ради.

Педагоги провели профорієнтаційні бесіди інформаційного характеру з учнями 9-11 класів: розповіли про переваги навчання у коледжі, матеріально-технічну базу закладу освіти, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, умови вступу, наявність необхідної для абітурієнтів інформації на сайті коледжу та роздали рекламні буклети. У школах на профорієнтаційних стендах було розміщено оголошення про прийом абітурієнтів у 2020 році.

Викладачі коледжу відповіли на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, переліку документів для вступу, термінів подачі заяв та складання вступних випробувань, а також запросили учнів випускних класів на День абітурієнта, що відбудеться в коледжі 29 лютого 2020 року.

Адміністрація ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» висловлює щиру подяку керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Ірпінської міської ради за надану можливість провести профорієнтаційну роботу.

 

Наталія Федосєєва,

відповідальний секретар приймальної комісії


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook