Студенти четвертого курсу вийшли на фінішну пряму

7 лютого 2020 року



5лютого 2020 року на кафедрі надійності техніки відбулась зустріч наставника, старшого викладача, к.т.н. Павла Попика зі студентами підшефної групи ГМаш-1602. Цього разу крім підсумків зимової екзаменаційної сесії та вражень від канікул на зборах було розглянуто цілий ряд питань: 
  • відвідування студентами занять;
  • участь студентів у підготовці та проведенні Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання», яка буде проходити на кафедрі надійності техніки, факультеті конструювання та дизайну;
  • підготовка до участі в науково-практичній студентській конференції;
  • участь в І-у етапі студентських олімпіад з навчальних дисциплін та спеціальностей; 
  • участь студентів у профорієнтаційній роботі;
  • робота над дипломним проектом бакалавра.
C:\Users\Администратор\Desktop\Збори наставник Попик\Фото збори Попік П.jpg
Особливу стурбованість у наставника групи Павла Попика викликає питання вступу студентів на навчання за освітнім ступенем «Магістр» спеціальністю «Галузеве машинобудування» та підготовка до ЗНО з іноземної мови. Студентів зацікавила магістерська програма «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та перспективи працевлаштування після закінчення  НУБіП України.
Доцільно сьогодні в цьому контексті згадати студентку Ірину Баранову, яка на протязі 2019 року відвідувала навчальні курси з англійської мові та отримала відповідний Сертифікат «SPEAK UP».

C:\Users\Администратор\Desktop\Збори наставник Попик\Фото Попик П. 2.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Збори наставник Попик\Фото Баранова Ірина.jpg

C:\Users\Администратор\Desktop\Збори наставник Попик\Фото Сертифікат Баранова.jpg

Пройдений Іриною Барановою курс з вивчення іноземної мови не тільки значно підвищить рівень підготовки до ЗНО, але й дозволить долучитись до опрацювання матеріалів при написанні дипломного проекту бакалавра та підготовці до участі в Міжнародних конференціях та виставках.

Тож, побажаємо студентам успішно закінчити навчання, захистити дипломні проекти бакалавра та вибороти право навчатися в магістратурі.

Завідувач кафедри надійності техніки
 Андрій Новицький

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook