Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги сезону 2019/2020 років, другий тур

27 січня 2020, 23:21
м. Скадовськ
     У четвер 23 січня 2020 року чоловіча збірна НУБіП України з волейболу вирушила до міста Скадовськ, де відбувся другий тур змагань у групі «А» XXIX Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги сезону 2019/2020 років.

     Наші хлопці у суботу 25 січня зіграли з командою «СК Скадовськ». Гра виявилася досить складною. Але завдяки кропіткій праці на післяноворічних зборах, де хлопці викладалися на 100%, працюючи і в тренажерній залі, і на волейбольному майданчику, і впроваджуючи нові тактичні схеми у товариських зустрічах вдалося здолати суперника з рахунком 3:2.

     У неділю 26 січня збірна НУБіП України з волейболу зустрілася з командою СК «Радіус» - СДЮСШОР №2.
     Протягом першої партії наші хлопці володіли ініціативою, вдало працювали на подачі і ставили блок-шоти біля сітки, що дало змогу виграти першу партію з рахунком 25:22. Та у другій партії суперник зміг змінити ситуацію на власну користь, вирвавши перемогу з рахунком 25:23. Поступившись у другій партії, наші хлопці зібрали всю волю в кулак і дали справжній бій команді СК «Радіус», вигравши дві партії поспіль. Тож гра закінчилася з рахунком 3:1 на користь збірної НУБіП України.
     Після двох зіграних турів з 3-ма перемогами чоловіча збірна НУБіП України з волейболу посідає другу сходинку у попередньому заліку турнірної таблиці групового етапу.

Вітаємо наших спортсменів-волейболістів з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook