Студенти університету взяли участь у семінарі з кінного спорту

27 січня 2020 року

   У Федерації кінного спорту Київщини відбувся семінар для суддів ІІІ та ІІ категорій, який відвідали студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Гогота ЮліяДелант Анастасія та студентка ветеринарної медицини Бондарь Світлана. На семінарі були висвітленні особливості суддівства трьох основних видів кінного спорту: конкуру, виїздки та триборства. Семінар проводили висококваліфіковані діючі суді з дисципліни конкур, виїздка та триборство.

     Судді допомогли розібратися в тонкощах суддівської справи, разом з ними вдалося поринути в атмосферу змагань. Відданість справі, відповідальність, увага, бездоганне знання всіх трьох дисциплін – ось чого чекають від учнів сьогодні, в Федерації кінного спорту. Детальні лекції і приклади зі свого життєвого досвіду, бажання йти на зустріч так і відчувалось від наставників, що допомагало краще засвоювати матеріал. Активна взаємодія з кожним зі студентів також сприяло позитивному результату.

     Студенти змогли не тільки вивчити правила проведення стартів, а і порядок на полі для самих спортсменів, що розширяє кругозір судді, перетворює його в справжнього професіонала своєї справи.
     В результаті, всі студенти, які були зацікавлені в освоєнні такої цікавої професії отримали можливість скласти іспит для присвоєння категорії суддівства.

     Наші студенти, як завжди були відмічені за прояв особливої зацікавленості і активності. Але тільки важка робота над собою і своїми знаннями допомогла їм успішно пройти всі випробування і іспит.

А. Дідковська,
завідувач ННВЛ конярства

 

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook