Професія фінансиста для мене – це все!

27 січня 2020 року

      - Доброго дня, представтесь.
     -Я, Самсон Діана Миколаївна. Народилась у Київській області, смт Згурівка, закінчила Згурівський НВК I ступеня і зараз навчаюсь у відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів та природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім.О.Майнової» за спеціальністю 072 «Фінанси,банківська справа та страхування».
      - Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
-Про НУБіП я знала ще років з тринадцяти. Тут навчалась моя тітка на спеціальність «Садово-паркове господарство». Вперше на її випускний я переступила поріг університету. Тоді мені дуже сподобалась ахрітектура та викладачі навчального закладу. Зараз у мене чудовий коледж, викладачі які також навчались в НУбіП розповідали нам про атмосферу в університеті тим самим заохочували нас. У нас частими гостями були викладачі НУБіПу, розповідали про те як покращувався університет з роками та які заходи проводяться там.
А взагалі у мене є багато знайомих, які або вже закінчили або зараз навчаються тут, і відгуки про НУБіП лише позитивні. Можна сказати, що любов до університету була ще з самого дитинства, і я знала, що саме сюди я хочу вступати і тільки тут я прагну навчатися!
     - Чому ти обрала дану спеціальність і чи будеш ти працювати за фахом в подальшому?
-Обираючи спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», в першу чергу, я думала про можливість подальшої роботи за фахом.
Фінансист – одна з затребуваних професій на ринку праці, входить до топ-5 за рівнем заробітної плати в Україні. Понад 250 тисяч українців працюють у сфері фінансів, а їхній дохід, за даними Держстату, приблизно у два рази вищий від середнього по країні. Усього за кілька років зарплати фінансистів зросли удвічі. Тому вважаю, що професія фінансита – це мій шлях до особистого успіху!

Розмовляла Тетяна Євенко,
ст.викладач кафедри фінансів
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook