Інтерв’ю з абітурієнтом Аза Романом Валерійовичем

21 січня 2020, 12:16

Нашим сьогоднішнім співбесідником виявився молодий чоловік Аза Роман Валерійович, учень 11 класу ОНЗ-Путрівського НВК.

– Доброго дня Романе Валерійовичу, розкажіть нам трохи про себе.
Вітаю Вас, радий знайомству. Навчаюся в 11 класі Путрівського навчально-виховного комплексу, беру активну участь у громадському житті нашого навчального закладу, цікавлюся наукою.

– Ви кажете що цікавитеся наукою? Мабуть саме тому Ви записалися до нашого університету на підготовчі курси до вступу на ОП "Професійна освіта"?
Так мене дуже цікавлять біотехнології й педагогіка, і все, що з цим пов’язано, я навіть пробував свої сили при написанні наукової роботи МАН секція біологія, цікавлюся науковими статтями з біоресурсів і педагогіки.

– Звідки Ви дізналися про наш університет?
Про НУБіП України дізнався з інтернету, а потім відвідав його у день відкритих дверей та був приємно вражений, у Вас чудова атмосфера (сміється). Мені сподобалися будівлі Національного університету, та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету, які так натхненно розповідали про переваги навчання у НУБіП, що я надихнувся, і вирішив, що це саме те, що мені потрібно. На кафедрі педагогіки було особливо цікаво, вважаю, що фах «Професійна освіта», це цікаво. Наразі ретельно готуюся до здачі ЗНО, сподіваюся у мене все вийде і я буду студентом гуманітарно-педагогічного факультету!

– Що би Ви побажали таким же як Ви абітурієнтам?
Не бійтеся людей, навчайтеся, пробуйте себе, і у вас обов’язково все вийде!!

– Щиро вдячний за таку чудову співбесіду, сподіваюся Ваша мрія здійсниться і ми зустірнемося під час навчального процесу в університеті!
Дякую, на все добре!

Розмову з абітурієнтом мав доцент
кафедри педагогіки Прохорчук Олександр

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook