Курс з безпечності харчових продуктів

 

Вітання всім!

У нас була напружена весна, але ми готові розпочати з вами нові можливості!

Перша - це наша майстерня з безпеки виробництва.

    Цей семінар буде пропонуватися протягом 6 днів (2 години щодня).
Графік роботи - з 16:00 до 18:00 у понеділок 19 липня, вівторок 20 липня та середу 21 липня та понеділок 26 липня, вівторок 27 липня та середу 28 липня 2021 року.

    Курс дає фундаментальні науково обґрунтовані знання про безпеку харчових продуктів на фермах фермерам, що виробляють свіжі фрукти та овочі, упаковщикам, контролюючому персоналу та іншим, зацікавленим у безпеці свіжих продуктів. Це включає оцінку ризиків безпеки продукції, впровадження належної сільськогосподарської практики та способи задоволення нормативних вимог, пов'язаних з Правилом безпеки продукції FSMA, а також задоволення вимог покупців щодо безпеки харчових продуктів.


    Хоча курс розроблений для тих, хто хоче вирощувати продукцію для ринку США, курс базується на стандартизованій належній сільськогосподарській практиці з метою забезпечення безпечності харчових продуктів. Ця інформація також корисна для компаній, що закуповують продукцію, а також для викладачів та науковців, що працюють у галузі виробництва.


   Навчальну програму розробив Альянс безпеки продукції. Він буде представлений англійською мовою Річардом Кралем із штату Пенсільванія, призначеним провідним викладачем цього курсу, разом із підтримкою викладачів НУБіП. Він буде пропонуватися у форматі онлайн в прямому ефірі. Для курсу буде наданий буклет (цифровий та друкований).


Цей курс підтримується посольством США в Києві.


Участь у кожній сесії є обов'язковою для отримання Сертифіката Альянсу про безпеку продукції.
Розмір класу обмежений до 24 учасників.


Для отримання додаткової інформації та реєстрації - https://extension.psu.edu/penn-state-ukraine-food-safety-seminar-produce-safety-rule-in-english-language

 

Ми також пропонуємо доступ до нашого Інтернет-курсу з безпеки харчових продуктів та санітарії.


    Це курс "незалежного навчання", який проводиться в Інтернеті. Це означає, що ви працюєте самостійно та у своєму темпі; на роботі, в бібліотеці, вдома, де завгодно! Це ідеально підходить для працюючих (і тих, хто хоче попрацювати над своїми знаннями англійської мови).
Цей курс призначений навчити вас основ безпеки харчових продуктів, мікробіології харчових продуктів, принципам санітарного проектування приміщень та обладнання, практикам гігієни робітників, правильним процедурам очищення та санітарії, захисту харчових продуктів та безпеці рослин тощо.

Для реєстрації натисніть на це посилання. (На цій сторінці також є додаткова інформація про курс)
https://foodscience.psu.edu/workshops/food-safety-and-sanitation

     Виберіть "Почати процес реєстрації". Вам потрібно буде створити обліковий запис (якщо у вас його ще немає, а більшість - ні).
Потім ви заходите в кошик, де ви бачите ціну. Над цим є поле для коду знижки. Введіть UASANFREE як код знижки, що знижує для вас ціну на БЕЗКОШТОВНО.
Кожен реєстрант отримає електронний лист із посиланням для активації. Інтернет-курс буде доступний на "Інформаційній панелі облікового запису" після його активації.

     Ваше відвідування цього курсу підтримується грантом Посольства США у Києві.


Доступно 20 місць, і відкрито лише до 1 серпня 2021 року. Ви зможете користуватись матеріалами та пройти його протягом року.


Ще раз дякуємо за вашу участь у ініціативах щодо безпеки харчових продуктів NULES штату Пенсільванія.


Будь ласка, повідомте нас, якщо у вас виникнуть запитання щодо цих програм:

Олександр Лабенко - [email protected]

Martin Bucknavage - [email protected].

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook