Науковий гурток "Вимірювальна техніки"

Науковий керівник гуртка:
Ревенко Юлій Іванович

кандидат технічних наук, доцент

 

 

Науковий студентський гурток «Вимірювальна техніка» було створено у 2017 році на кафедрі ремонту машин факультету конструювання та дизайну.
Мета наукового студентського гуртка «Вимірювальна техніка» – підготовка висококваліфікованих фахівців за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Агроінженерія» щодо володіння методами підбору та застосування інструментальних методів визначення значень дійсних розмірів та форм деталей машин задля забезпечення надійності сільськогосподарської техніки.
До діяльності в роботі гуртка залучаються студенти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Агроінженерія» та зацікавлені в індивідуальній науково-дослідній роботі згідно напрямів досліджень кафедри надійності техніки.
Засідання гуртка відбуваються згідно річного плану його роботи. 
У роботі наукового гуртка щорічно беруть участь близько 13 студентів факультету конструювання та дизайну і механіко-технологічного факультету ОС «Бакалавр» та «Магістр», які активно долучаються до роботи наукових конференцій, готуючи доповіді та свої публікації щодо результатів досліджень. Учасники гуртка беруть учать у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.

 

 

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події

2 травня 2022, 16:24

СТОРІНКИ ІСТОРІЇ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook