Захист магістрів факультету конструювання та дизайну

25 грудня 2019, 14:55

 
З 23 по 25 грудня на факультеті конструювання та дизайну тривали захисти магістерських робіт студентів, які навчались за спеціальностями «Технічний сервіс машин та обладнання с.-г. виробництва» та «Обладнання лісового комплексу», «Машини та обладнання с.-г. виробництва». Пройшовши усі попередні етапи індивідуального навчального плану, постерної презентації, попереднього захисту на кафедрах, магістри фінішували перед екзаменаційною комісією.
Слід зазначити, багато студентів магістратури паралельно з навчанням вже мають роботу за фахом, тому значна частина робіт – науково-прикладного характеру. Наприклад, серед студентів магістратури, які виконували магістерські роботи на кафедрі надійності техніки: Сергій Лугина 


презентував роботу, яка присвячена питанням дослідження та забезпечення надійності гідравлічних систем обладнання лісового комплексу; Володимир Даценко представив результати заходів, які направлені на дослідження та підвищення ресурсу деталей двигунів внутрішнього згорання; Роман Ющук 


презентував дослідження та удосконалену технологію підвищення довговічності корпусних деталей.
Окремі дослідження були присвячені обгрунтуванню сучасних технологій ремонту агрегатів та відновлення деталей мобільних енергетичних засобів, посівної техніки. 
Необхідно звернути увагу на те, що всі магістри маю друковані праці, включаючи статті та тези доповідей, є учасниками Міжнародних та Всеукраїнських конференцій, І-го та ІІ-го етапів предметних олімпіад.
Захист магістрів показав високий теоретичний рівень та відповідну практичну підготовку випускників. Для магістрів ‒ це завершальний етап їхнього навчання в НУБіП України, а для колективу кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну‒ результати спільної і напруженої праці.

 





 
Андрій Новицький, 

 

завідувач кафедри надійності техніки



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook