Майбутній абітурієнт Сергій Борук із міста Києва обирає спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

11 січня 2020 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе…

     – Мене звуть, Сергій Борук. Навчаюся у школі №6 м. Києва. Захоплююся вивченням математики та іноземних мов, люблю подорожувати, займаюсь спортом.

  • Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?

     – НУБіП України входить у десятку кращих вишів «ТОП – 200 Україна», цей заклад забезпечує якісну освіту, пропонуючи різноманітні освітні програми, можливість проходження практики на провідних підприємствах та широкі перспективи стажування, а у подальшому, я думаю, і працевлаштування. Саме тому перший пріоритет я віддаю Національному університету біоресурсів і природокористування України і спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології».

  • Чи знайшов підтримку та розуміння рідних?

     – Так, мої батьки одразу підтримали мій вибір. Тепер я навчаюсь на підготовчих курсах у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, планую скласти ЗНО з української мови, математики та англійської мови, взяти участь в олімпіаді НУБіП. Таким чином зробити максимум, аби підвищити свої шанси на вступ на спеціальність автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

  • Чого чекаєш від університету та від навчання?

     – Був тут на Дні відкритих дверей і нам проводили екскурсію в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження. На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартненка побачив потужну матеріально-технічну базу, сучасні лабораторії комп’ютерно-інтегрованих технологій, зокрема SCHNEIDER ELECTRIC, сучасні технічні засоби автоматизації. Особливо вразила мене унікальна лабораторія робототехнічних комплексів та систем, привітний колектив та всі можливості для інтелектуального розвитку.
     Від навчання в університеті та на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартненка очікую дуже багато нових позитивних вражень та емоцій, цікавого студентського життя та професійного зростання.

Інтерв’ю провела старший викладач кафедри автоматики та
робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка
М. Гачковська 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook