Ректорат: співбесіди, навчання і стажування керівного складу, співпраця з роботодавцями і працевлаштування випускників

8 січня 2020 року
     8 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відповідно до плану роботи на січень, зазначив ректор, наступного тижня пройдуть співбесіди з керівниками структурних та відокремлених підрозділів, присвячені перспективам розвитку та коротким бліц-звітам за діяльність в 2019 році.

 

  

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про подання до Міністерства освіти і науки України звіту про діяльність університету в минулому році, зупинилася на навчанні і обміні досвідом, яке проходитиме в січні для керівного складу, а також проінформувала про проведення позачергового засідання вченої ради університету, де розглядатимуться рекомендації членів колективу до обрання академіками Національної академії аграрних наук України.

  

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про формування наказів на стипендію, уточнення розкладу на другий семестр, аналіз результатів зимової сесії.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про виділення гранту Варшавським університетом наук про життя для 15 студентів НУБіП на навчання за тамтешньою магістерською програмою агрономів. Також проректор закцентував на виплаті заробітної плати в січні: науково-педагогічні працівники отримають ставку, передбачені доплати, а також базові 20% окладу як частину рейтингу, а вже з лютого заробітна плата буде нараховуватися відповідно до індивідуального рейтингового показника. Співробітники ж отримуватимуть заробітну плату з урахуванням надбавок і доплат на рівні минулого року.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт: у гуртожитку №1 на першому поверсі йде заміна електромереж та косметичний ремонт кімнат, №9 – облаштування відкосів після встановлення енергозберігаючих вікон. На контролі також завершення спортивного майданчику біля гуртожитку №2. За дорученням ректора найближчим часом відбудеться нарада за участі студентського містечка та господарських служб щодо формування студентських будівельних загонів з метою поліпшення побутових умов в гуртожитках.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – узагальнити інформацію щодо виїзного стажування та обміну досвідом проректорів, керівників структурних підрозділів протягом січня, під час якого відбудуться відвідування закладів вищої освіти аграрного та не аграрного профілів. Оксані Барановській та Миколі Михайліченку – організувати проходження співбесід керівниками структурних та відокремлених підрозділів. Валерію Іщенку та Оксані Барановській – перевірити готовність до проведення наради з планування на базі факультету конструювання і дизайну. Валерію Іщенку – до кінця місяця завершити ремонтні роботи в гуртожитку №1 та внести пропозиції з облаштування підлоги на першому поверсі навчального корпусу №4. Вадиму Ткачуку – підбити підсумки рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників у 2019 році. Оксані Барановській – підготувати позачергове засідання вченої ради університету. Оксані Зазимко – спільно з деканом механіко-технологічного факультету та завідуючим кафедри Геннадієм Голубом представити план розвитку кафедри, з начальником навчально-методичного відділу Ларисою Кліх вивчити нормативну базу та досвід щодо проходження акредитації спеціальностей та розробити методичні рекомендації, семінари-навчання для відповідальних працівників, деканатів і директоратів університету, проаналізувати результати опитування магістрів та переглянути навчальні плани і програми з метою уникнення дублювання, спільно з роботодавцями розробити програму заходів діяльності ради на 2020 рік, розглянути якість викладання дисциплін кафедрами за профілями математики, фізики, хімії та біології, на найближчому засіданні ректорату розглянути систему працевлаштування випускників. Вадиму Ткачуку і Оксані Зазимко – внести пропозиції з розвитку матеріально-технічної бази факультетів та ННІ, у першу чергу лабораторно-навчального обладнання.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook