Випускник технікуму Сергій Коваль: переконаний, НУБіП України – саме той навчальний заклад, де він зможе реалізуватись

6 січня 2020 року
     Студент Конотопського індустріально-педагогічного технікуму Сергій Коваль планує продовжити навчання в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну.

 

  • Розкажіть про себе?

     – Я проживаю в місті Конотоп, навчаюсь в індустріально-педагогічному технікумі за профілем «Транспорт», галуззю знань «Професійна освіта за спеціалізацією: Транспорт». Моя майбутня кваліфікація – майстер виробничого навчання, технік- механік.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

     – Від своїх товаришів, які вже навчаються в НУБіП України. Вони розповіли, що після закінчення нашого технікуму можна продовжити навчання вже у НУБіП України за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин і обладнання АПК». А потім – на день відкритих дверей в НУБіП України: ми разом з однокурсниками приїздили до університету, дізнались про умови вступу, можливості навчання на військовій кафедрі та перспективи працевлаштування.

  • Що стало вирішальним у виборі професії?

     – Цю професію мені також порадили обрати мої батьки, коли ми разом із ними обговорювали питання про майбутній фах, який би мені подобався і де я зможу реалізуватись. Після кількох років навчання в технікумі, переконався: мені подобається майбутній фах інженера-механіка і я хочу й надалі розвиватися саме в цій сфері.

  • Які маєте захоплення?

     – Перед вступом до технікуму у мене було багато різних захоплень. Але під час навчання в технікумі зрозумів, що моїм основним захопленнями є техніка: відновлення ретро автомобілів та мотоциклів.

  • Яке Ваше відношення до спорту?

     – Я захоплююсь футболом, легкою атлетикою. Все це планую продовжити і в університеті.

  • Про що мрієте?

     – Досягти успіху у своїй професії. І важлива сходинка на цьому шляху – навчання в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну.

Бесіду вів завідувач кафедри надійності техніки
Андрій Новицький

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook