Новорічні подарунки у гуртожитки університету!!!!

28 грудня 2019 року
     Можна впевнено сказати, що і до гуртожитків студентського містечка НУБіП України завітав Дід Мороз з величезними подарунками!

     Завдяки ректору університету Станіславу Ніколаєнку та підтримці ректорату протягом останнього тижня в гуртожитках № 6, 8, 9 замінили старі дерев’яні вікна на нові сучасні металопластикові. Варто зазначити, що питання по покращенню матеріально-технічної бази гуртожитків перебуває на особистому контролі ректора, який часто навідується у гуртожитки та спілкується з студентами щодо умов їх проживання.

    Напередодні новорічних свят у гуртожитках замінено 109 вікон: у гуртожитку № 6 – 35 вікон, у 8 гуртожитку – 33 вікна, у 9 гуртожитку – 41 вікно. Відповідно фахівці служби активно утепляють та обробляють відкоси. Це допоможе знизити тепловитрати у зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, підвищить рівень здоров’я студентів, поліпшить мікроклімат у гуртожитку та покращить естетичний вигляд будівлі.

  

     Звертаємо увагу, що незважаючи на складну фінансову ситуацію в державі, ректорат прикладає максимум зусиль щодо покращення соціально-побутових умов проживання студентів. Але все одразу зробити не можливо тому 2020 рік для гуртожитків – це продовження ремонтів та покращення побутових умов проживання студентів, оскільки заплановано багато капітальних та поточних робіт.

     Мешканці щасливі та безмежно вдячні за потрібний новорічний подарунок для гуртожитку.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook