Мистецький фестиваль-конкурс «Калейдоскоп. Подорож країнами світу»

11 грудня 2019 року

        Наближаються новорічні свята, коли увесь світ завмирає у передчутті прекрасного, в очікуванні здійснення бажань, навіть найнеймовірніших.

В очікуванні свята - мистецького фестивалю-конкурсу «Калейдоскоп. Подорож країнами світу», що відбувся у коледжі 11 грудня завдяки викладачам предмета «Мистецтво» Клименко Л.В., Куракіній О.В. та Гапоновій В.М., тривалий час жили і студенти та викладачі нашого коледжу. Мистецтво не знає меж ні в просторі, ні в часі. Воно безсмертне і величне, а його чарівна сила відкривається лише тому, хто йде на діалог з ним, хто робить його частинкою свого життя.

Готуючись до фестивалю-конкурсу, студенти не лише ознайомилися з історією створення та своєрідністю пам’яток культури певних країн, традиціями, творчістю видатних митців літератури, живопису і кіно, історією костюмів, популярними стравами народів світу, а й виявили навички дослідницької діяльності, творчі й  художні здібності у захисті власних проєктів.

Представляючи національні традиції країн: 202-О група – Великобританії, 108-К – Греції, 105-М – Італії, 103-Ф – Франції, 104-Ф – Єгипту, 102-О – Індії, 107-К – Китаю, 101-О – США, 106-Т – України, учасники фестивалю-конкурсу розповіли глядачам і про особливості святкування Нового року в них.

Подорож країнами світу завершилася, проте не завершилося пізнання прекрасного у світі історії, культури, мистецтва різних країн світу.

Висловлюємо вдячність усім студентам, які долучилися до підготовки та проведення мистецького фестивалю-конкурсу, і членам студентського активу коледжу: Благополучному Денису, Сапліну Антону, Шевченку Михайлу, Бойсану Данилу - зокрема.

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу - студентів груп 101-О, 108-К, 102-О, 103-Ф, 106-Т, які за допомогою музики, пісні, художнього слова й хореографії допомогли нам здійснити подорож у світ прекрасного, відкрити для себе незнайомі імена, сторінки історії, місця на карті Всесвіту.

Пізнавайте! Читайте! Розповідайте! Нових вам подорожей і вражень! Щасливого Нового року!

 

Циклова комісія

гуманітарних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook