Виїзне заняття-екскурсія в Операційний центр ТОВ «Мері Кей (Україна) Лімітед»

11 грудня 2019 року

З метою ознайомлення з міжнародною збутовою політикою в умовах реального підприємства, елементами міжнародних маркетингових комунікацій та з етичними нормами і цінностями як основою взаємовідносин у сучасному міжнародному бізнесі, студенти II курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» групи 205(109)-Т і III курсу спеціальності «Маркетинг» групи 304-М та викладачі фахових дисциплін циклової комісії маркетингу і торгівлі Вінник І.В. і Федосєєва Н.І. відвідали Операційний центр ТОВ «Мері Кей (Україна) Лімітед».

Здобувачі освіти під час заняття-екскурсії ознайомилися з історією компанії, новітньою автоматизованою пакувальною лінією та складськими логістичними операціями, перевагами прямого продажу на будь-якому етапі бізнесу.

На завершення зустрічі лідери компанії Mary Kay наголосили на співпраці з агенціями ООН у рамках програми підтримки жінок-підприємниць. Програма передбачає навчання в режимі онлайн за спеціально розробленим навчальним планом з можливістю додаткових тренінгів на місцях і наставництва. Крім того, вона стане платформою для захисту прав підприємців, яка усуне різноманітні перешкоди на шляху підприємництва для жінок, починаючи від цифрової грамотності до правової реформи. Все це дозволить жінкам повною мірою брати участь у розвитку економіки. Програма буде підтримувати глобальні зусилля зі стимулювання компаній до встановлення і розширення відносин з підприємствами, що належать жінкам, включаючи корпоративні закупівлі.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до проведення та організації екскурсії, лідерам компанії за надану можливість поринути у світ бізнесу і краси, покликаної надихати, навчати і вдосконалювати компетентності сучасного фахівця.

Ірина Вінник, Наталія Федосєєва,

викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook